skal det være helt særligt

få speciallavet
din ring

Specielt til dig

CUSTOMISED RINGE

Har du et helt specielt ønske til en diamant eller et klassisk diamantsmykke, som du ikke lige umiddelbart kan finde iblandt mine udvalgte smykker, kan jeg hjælpe dig med at finde det, du leder efter.

SÅDAN GØR VI

Sammen finder vi ud af hvilket diamantsmykke, der er det rigtige for dig. Vi snakker om, hvad der er vigtigst for dig – det være sig alt fra størrelse og klarhed til din forventning til prisen. Når vi har det rette grundlag på plads, så sørger jeg for at finde præcis det du søger og som matcher dine rammer – den bedste kvalitet, det bedste for dig.

Send mig en besked via kontaktformularen herunder og lad os sammen finde den eller de rigtige diamanter, til dig eller en du holder af.

Du er også meget velkommen til at ringe til mig på +45 26 70 00 65

1 + 2 =

Godt at tænke over

En god ide når man vil købe en diamant eller et diamantsmykke er, at tænke over et budget, det gør det lettere at finde præcis den diamant, man leder efter inden for den ramme man har.

Det er også godt at tænke over, om det skal være hvidguld, guld eller rødguld.

Hvis du har set på diamantsmykker andre steder, så har du måske en ide om hvor stor, du ønsker diamanten skal være.

Er der andet, der er vigtigt for dig, så skriv det i beskedfeltet og lad os tage en snak om det. Se beskrivelserne af en diamants kvalitet her